Henrik Thiesen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med stor sorg, at vi på Hundelev Skole pludselig har mistet vores gode kollega, lærer Henrik Thiesen, 41 år.

Henrik blev ansat i 1995 på Hundelev Skole, hvor han var en kompetent underviser i matematik, naturfag og idræt. Privat var han også en ivrig idrætsmand, og entusiasmen for idræt var tydelig i hans undervisning, hvilket gjorde, at eleverne så op til ham og forsøgte at yde deres bedste.

Henrik var en lærer med stor paratviden, og på sin stille og velovervejede facon nød han at dele denne viden med alle. Med sin godmodige, humoristiske måde at takle tingene på bidrog Henrik til at give børnene en rar skoledag, hvor ingen gik forgæves.

Som kollega var han humoristisk og deltagende på sin egen stille måde.

For alle kollegaer og børn på Hundelev Skole vil savnet af Henrik være stort. Hans alt for tidlige død berører os alle dybt.

Vore tanker går til hans familie, og vi udtrykker vores store medfølelse over, at de i fremtiden må undvære deres mand, far, søn, bror og ven.

Æret være Henriks minde.

Lærer Ane Møller på vegne af kollegaerne på Hundelev Skole

Powered by Labrador CMS