Efterårsferie i Indien

Tag med Folkeskolen på kulturrejse i Nordindien med hellige byer, fascinerende templer, smukke paladser, Taj Mahal og skolebesøg

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne rejse går til Indiens sjæl og til de allerstørste seværdigheder - endda inden for et relativt afgrænset geografisk område.

I det nordvestlige hjørne af Indien danner byerne Delhi, Jaipur og Agra en historisk og kulturel trekant. En eventyrlig verden af gamle forter, sydende basarer, smukke paladser og små intime landsbyer, hvor befolkningen stadig lever på kanten af en anden tidsalder. Dertil kommer templerne, den venlige, gæstfri befolkning. Plus festmiddag i ørkenen under åben himmel i den hellige by Pushkar og ikke at forglemme det berømte Taj Mahal i Agra.

I Jaipur besøger vi en folkeskole - en secondary school. Vi bliver vist rundt og får mulighed for at tale med elever og lærere.

Vi bor på gode turistklassehoteller med helpension inkluderet.

Fakta om rejsen

Rejseterminen er 15.-23. oktober.

Prisen per person i dobbeltværelse er 10.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 1.990 kroner.

Med i prisen: Flyrejse København-New Delhi tur/retur med Finnair. Alle lufthavnsskatter. Forplejning på flyet. Syv nætter på gode turistklassehoteller med helpension. Hele udflugtsprogrammet med entréer. Dansk rejseleder og indiske lokalguider. Bagagehåndtering samt informationsmøde ved ankomst.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS14.

Læs mere på www.folkeskolen.dk

Powered by Labrador CMS