Debat

Er det kvalitet, Bertel Haarder?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter et totalt kaotisk år for skolernes 9.-klasser var det elektroniske nedbrud for nylig til den pc-baserede prøve i biologisk paratviden bare hovedet på sømmet.

Vi har på skolerne i år oplevet fuldstændig utilfredsstillende arbejdsvilkår for både skoleledere, lærerne og eleverne på 9. klassetrin.

Det har været et år, hvor et forhastet og ugennemarbejdet lovkompleks har medført store frustrationer rundt om på landets folkeskoler. Frustrationer skabt af alt for sene og uklare meldinger om, hvad det i det hele taget var, eleverne skulle prøves i hvornår og hvordan.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Og da den endelige prøve så skulle holdes, brød elektronikken sammen med nye genvordigheder og administrative ulemper til følge.

Det var elevernes første møde med det nye, danske testsystem.

Er det her kvalitet, hr. Bertel Haarder?

Vi regner naturligvis med, at ministeren sørger for, at de økonomiske merudgifter i forbindelse med det seneste eksamenskoks fuldt ud betales af skadevolderen, dig og dit ministerium.

De mentale udgifter i form af stress, nedbrud og sygemeldinger må vi i første omgang selv betale.