Debat
0   179

Skole-hjem-samtaler i fuld galop

Kære Thomas Damkjær Petersen: Tak for dit svar i Folkeskolen nummer 13.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg undrer mig dog stadig over, at du kan mene, at der i en skole-hjem-samtale på 10 til 15 minutter fremover med elevplaner indeholdende syv-ni fag og testresultater, karakterer, uddannelsesplaner og, og, og - kan være kvalitet? I mine øjne er det en hån mod barn, forældre og ansatte.

Angående den løbende evaluering så finder jeg det paradoksalt, at man i en tid med ønsket om høj faglighed, dokumentation og evaluering mange steder starter skoleåret med 15 til 20 procent mere eller mindre »lærerfri undervisning«. Jeg vidste godt, der var langt fra skrivebordene i Undervisningsministeriet til den virkelige verden, men at Skole og Samfund er hoppet med på den, det undrer mig.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks