Debat
0   201

Lad os rette kritikken det rette sted hen

Som it-administrator med begge ben dybt forankret i den praktiske skoleverden har jeg - i lighed med adskillige andre - haft rigtig mange bange anelser omkring afviklingen af de naturfaglige prøver. Mine betænkeligheder blev bestemt ikke mindre, da man fra kolleger rundt om i landet erfarede om de mange fejl, der viste sig ved generalprøven på de nationale test (selv om Skolestyrelsen prøvede at sløre denne kendsgerning).

Artiklen fortsætter under banneret

Det må nu stå klart for enhver, at disse bekymringer ikke var ganske ubegrundede.

Afviklingen af naturfagsprøven i biologi er simpelthen en katastrofe: både for ministeriet (som har det overordnede ansvar) og for det hyrede firma Cowi. Havde noget tilsvarende fundet sted i det private erhvervsliv, var der en administrerende direktør (læs: ansvarlig minister), der meget hurtigt skulle rydde sit skrivebord.

Derimod mener jeg ikke, at Uni-C's supportere overhovedet kan klandres for miseren. Jeg har indtryk af, at de nærmest har arbejdet i døgndrift for at kunne hjælpe med at rette op på de fejl og mangler, der har været i Cowi's produkt.

Derfor skal der herfra lyde en stor tak til Uni-C - og en kæmpestor røffel til ministeriet, Skolestyrelsen og Cowi.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks