Debat

Lærermangel/gråt guld

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da jeg i tidernes morgen valgte uddannelse, valgte jeg at blive lærer, blandt andet fordi jobbet var næsten blottet for bureaukratisk kedsomhed og fyldt med levende samvær.

Jeg er 59 år. Det har aldrig tidligere været min mening at gå på pension, så snart det var muligt. Nu gør jeg det alligevel. Tak, Bertel. Tak, Anders Bondo.

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg forstår ikke helt din afslutning. Jeg har i de år, jeg har været formand, kæmpet mod en bureaukratisk arbejdstidsaftale og mod det omsiggribende bureaukrati, der er en følge af de seneste folkeskolelovsændringer. Det vil jeg blive ved med, og heldigvis er der ved at være større forståelse i offentligheden for vores synspunkter.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF