Debat
0   186

Dårligt fungerende amatørarbejde

Jeg troede, jeg havde booket tid til den obligatoriske test for min 8. klasse for nylig. Det havde jeg muligvis, muligvis ikke. Der står generalprøve på testrapporteringen. Som jeg i øvrigt ikke kan se, da jeg ikke har adgang til at se alle de elever, som jeg selv har oprettet som rapportgruppe ... Som er den samme som min 8. klasse. Som i øvrigt blev smidt af gennemsnitligt fire gange i løbet af de 45 minutter, som »testen« varede.

Min arbejdsgiver på det statslige område, Undervisningsministeriet, leverer en omgang dårligt afprøvet og dårligt fungerende amatørarbejde. Og gør sit bedste for at understrege, at folkeskolens elever kan man byde hvad som helst - man kalder det bare maskinproblemer. Det er dæleme godt, at vi andre ikke leverer den omgang møgarbejde til daglig. Det gør vi nemlig ikke. De fleste danske børn kan nemlig godt lide at gå i skole. Og det er med garanti ikke minsteriets fortjeneste.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ