0   186

Få besøg af PsykiatriFonden

Ti procent af alle unge mistrives eller har psykiske problemer. En tidlig indsats kan have stor betydning. PsykiatriFonden har et rullende klasselokale, der besøger skoler og underviser 13-19-årige om psykisk sygdom og sundhed. Eleverne får viden om, hvad de kan gøre, hvis de får problemer, og hvordan de selv kan være med til at bekæmpe dem. Lærere får også tilbud om undervisning om specifikke problemstillinger såsom spiseforstyrrelser, selvskadende adfærd og depression. Formålet er at ruste lærerne til at se de tidlige tegn på mistrivsel og tage den svære samtale med sårbare elever. I år kører bussen i Region Hovedstaden. Informationsbussen er et gratis tilbud. Læs mere på www.tabu.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks