Anmeldelse Musik
0   213

Dansk Sang 1

Fakta<p>ISBN: 87-7612-271-9</p><br /><p>Melodibogen: 512 sider, 320 kroner </p><br /><p>Klaverspiralen: 512 sider, 480 kroner </p><br /><p>Tekstbogen: 276 sider, 140 kroner</p><br /><p>Forlag: Dansk Sang</p>

En tredje revideret udgave af sangbogen "Dansk Sang". Som de øvrige kommer den godt rundt i såvel den danske sangskat som det nyere repertoire, der er blevet klassikere i skolen. 465 sange er det blevet til, nogle er røget ud, andre kommet til. Nogle af sangene har ikke mange år på bagen - er fra sidst i 1990'erne - og er med til at skabe fornyelse i skolerepertoiret.

Artiklen fortsætter under banneret

Udgivelsen består af flere dele. Melodibogen i stift bind indeholder noder med becifringer. Første vers står under noderne, men også sammen med de øvrige samlet under nodebilledet.

Bogen er vel allerede sangbogen på mange skoler - og den bør i det mindste være i et klassesæt i musiklokalet. Har man råd til mere, udgives den også som tekstbog, der egner sig til taskebog. Klaverspiralen, i kartonomslag og med spiralryg, hører med til udgivelsen. Ryggen gør den nem at anbringe på klaveret, og det lidt større format gør det nemmere for pianisten at læse noderne.

Cd'er med indspilning af sangene er på vej.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
688 andre er allerede tilmeldt