Anmeldelse Historie
0   150

Historiens lange linjer

Fakta<p>Se www.historienslangelinjer.gyldendal.dk</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

"28 forelæsninger om historiens lange linjer, holdt af nogle af landets førende historikere, samlet i 28 indsigtsfulde kapitler, suppleret med en flot billedserie". På denne måde præsenterer nærværende bog sig, hvor de omtalte historikere tager læseren med på en lang række ture rundt i verdenshistorien. Man kommer til det antikke Grækenland, forbi den romerske verden og den europæiske ekspansion og det nye Kina og nutidens USA. Samtidig er det en rejse rundt i mange aspekter af historien som for eksempel kulturhistorie, religionshistorie, politisk historie og social historie.

Artiklen fortsætter under banneret

Alt er skrevet af danske historikere. En flot og indholdsrig bog med en lang række flotte og relevante illustrationer, som ledsager teksterne på fin vis.

Men hvem er det, denne bog henvender sig til? Den er ikke skrevet til og egner sig slet ikke til historieundervisningen i folkeskolen. Den særligt interesserede historielærer kan dog godt bruge bogen til at få en større indsigt og overblik i forhold til et emne, som man skal arbejde med, men primært er bogen henvendt til gymnasiet og historieundervisningen der.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.363 andre er allerede tilmeldt