0   123

Skolen

Jeg kedede mig i den danske folkeskole, der bare var, som skoler er flest. Det var grusomt at skulle skjule sin viden og sin lyst til viden. Men det skulle man.

(Anne Knudsen)

Artiklen fortsætter under banneret

Møder er absolut nødvendige, hvis man ikke vil have noget gjort.

(John Galbraith)

Findes der tilgivelse for alt? Nej, mener alle de danske forældrepar, der nylig har sagsøgt deres børns skoler for svigtende opsyn, manglende mobningspolitik og generelt dårlig trivsel. I dag er børn små unikke guldklumper, som man ikke uden videre bør overlade til den almindelige darwinisme ude i skolegården.

(Stig Olesen)

Det er et meget hårdere job at være skolelærer end at være jægersoldat.

(Jesper Wung-Sung)

En dygtig lærer er større end dig. Det kan vi ikke klare. Dansk national­karakter er nærmest ikke at evne at ­beundre.

(Lars-Henrik Schmidt)

Det kan gå så vidt, at man må gribe til - som min gamle lærer sagde det - den sidste fortvivlende udvej: at læse på stoffet.

(Holger Juul Hansen)

Tanketomheden breder sig som hullerne i ozonlaget. De stille glæder omkring ordentlige bøger, musik og billeder, omkring samtale og selvfordybelse forgår i narcissisme. Den er en følge af seneste generations forsømmelige skoleundervisning i Grundtvigs, Kolds og Kierkegaards engang så oplyste fædreland.

(Per Nyholm)

Jeg er oprørt over den ansvarsløshed, der præger forældrene i forhold til skolen. Lærerne har nok at lave i forvejen. De skal ikke påtage sig at opdrage børnene.

(Lene Espersen)

Lærerne blev lærere, fordi de allerede som børn var så medgørlige, at de kunne tilpasses skolen.

(Willy Larsen)

Else


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet