Debat
0   151

Til Bertel Haarder!

Jeg underviser blandt andet 80 elever i musik en time ugentlig per elev.

Jeg har oveni fået tildelt et ekstrajob, som må henregnes under sort arbejde, da det ikke kommer Told og Skat til kendskab.

Artiklen fortsætter under banneret

Min bankrådgiver er ikke imponeret og har i stedet anbefalet mig at investere i en nabogrund til en noget ældre udstykning, kaldet »Herrens Mark«, da dette område åbenbart nyder stor søgning.

I disse topstyrede test- og elevplanstider har jeg helt glemt efternavnet på en herre, der vistnok hed Nicolai Frederik Severin til fornavn - men han er muligvis gået helt Kold?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen