Debat
0   192

Ikke arbejde mere, men bedre

Jeg har i et indlæg om elevplaner i flere dagblade citeret et engageret forældrebrev inklusive en noget fordomsfuld bemærkning om lærernes arbejdstid. Det sidste var både unødvendigt og imod min pointe. Lærerne skal ikke arbejde mere, men vi skal se på, om det kan tilrettelægges bedre for lærerne selv. Det er formålet med hele kvalitetsreformen og med den årlige skriftlige meddelelse til eleven og forældrene, som, rigtigt udført, kan blive en stor gevinst for skole-hjem-samarbejdet. Det kan man se på de skoler, der gik i gang med det, længe før det blev en del af det brede skoleforlig.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt