Lisbeth Jacoby Petersen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var ikke uventet, men med stor sorg, at vi fik at vide, at Lisbeth Jacoby Petersen, 59 år, Teglmoseskolen i Albertslund, opgav kampen, og skolen mistede en brav, flittig og elsket lærer, kollega og ven.

Skolen var Lisbeths omdrejningspunkt gennem 30 år. Hun havde en sjælden evne til at mærke livet fra alle sider. Det fik både elever og kolleger glæde af, for Lisbeth tog os alle alvorligt og havde altid tid til at lytte aktivt og problemløsende. Hendes faglige kompetencer og musiske talenter satte præg på skolens daglige liv, dels gennem undervisning i dansk, musik, billedkunst og i specialundervisningen, dels i forbindelse med utallige arrangementer for både børn og voksne. Her spillede Lisbeth både på klaveret og også på scenen som aktør og forfatter i revyer og teaterforestillinger.

Trods svær sygdom kom Lisbeth, så ofte hun kunne, på skolen og fulgte interesseret og medlevende med i skolens hverdag, glæder og sorger. Det har været helt enestående, og vi savner hende.

Vi sender kærlige hilsner til Lisbeths to døtre og børnebørn.

Kollegaerne på Teglmoseskolen, Albertslund