0   254

Lisbeth Jacoby Petersen

Det var ikke uventet, men med stor sorg, at vi fik at vide, at Lisbeth Jacoby Petersen, 59 år, Teglmoseskolen i Albertslund, opgav kampen, og skolen mistede en brav, flittig og elsket lærer, kollega og ven.

Skolen var Lisbeths omdrejningspunkt gennem 30 år. Hun havde en sjælden evne til at mærke livet fra alle sider. Det fik både elever og kolleger glæde af, for Lisbeth tog os alle alvorligt og havde altid tid til at lytte aktivt og problemløsende. Hendes faglige kompetencer og musiske talenter satte præg på skolens daglige liv, dels gennem undervisning i dansk, musik, billedkunst og i specialundervisningen, dels i forbindelse med utallige arrangementer for både børn og voksne. Her spillede Lisbeth både på klaveret og også på scenen som aktør og forfatter i revyer og teaterforestillinger.

Artiklen fortsætter under banneret

Trods svær sygdom kom Lisbeth, så ofte hun kunne, på skolen og fulgte interesseret og medlevende med i skolens hverdag, glæder og sorger. Det har været helt enestående, og vi savner hende.

Vi sender kærlige hilsner til Lisbeths to døtre og børnebørn.

Kollegaerne på Teglmoseskolen, Albertslund


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet