Anmeldelse Engelsk
0   99

Dansk og engelsk

Mine første 1000 ord

Fakta<p>Oversætter: Gitte Ladefoged</p><br /><p>89,95 kroner, 90 sider</p><br /><p>Forlag: Carlsen</p>

I kølvandet på introduceringen af engelsk i 3. klasse er der blevet udgivet en del ordbøger til dette klassetrin. Denne ordbog indeholder 1.000 hverdagsord, der er opdelt efter relevante temaer som for eksempel familie, kroppen, mad, dyr, rum i huset, skole, transport og arbejde.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvert tema behandles på mindst to sider, hvor man har meget illustrative og gode tegninger, der understøtter indlæringen af de engelske ord. I forbindelse med hver tegning er det tilhørende ord skrevet på både dansk og engelsk. Bagerst i bogen er der en alfabetisk engelsk ordliste, hvor man kan finde det sidetal, ordet optræder på.

Hvis jeg skulle have ønsket mig noget mere, kunne det have været, at bogen også havde indeholdt en alfabetisk dansk-engelsk ordliste. Størrelsen af bogen er meget handy, og det er bestemt en god ide at have denne eller en tilsvarende ordbog stående til fri afbenyttelse i 3. klasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.599 andre er allerede tilmeldt