Debat

Tænke­tanken Sophia

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Bertel Haarder.

Jeg ser på folkeskolen.dk, at du mistænkeliggør tænketanken Sophia, ud fra hvem der sponsorerer den, og jeg undrer mig.

Jeg synes, du skal være åben og lydhør over for tænketankens arbejde, måske netop fordi den stort set er understøttet af foreninger af undervisere. Det viser, at der blandt fagfolk er stor utryghed ved »din« udvikling af uddannelsesinstitutionerne og deres vilkår i disse år.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

I stedet antyder du, at tænketanken består af folk, der har et politisk ærinde. Eller har jeg misforstået din udtalelse om, at Sophias medlemmer altid har været imod den førte uddannelsespolitik? Det ved du, fordi »du kender dem alle«, siger du til folkeskolen.dk's journalist.

Jeg er medlem af Sophias faglige råd. Jeg har ikke altid været imod den førte uddannelsespolitik, og du kender mig i øvrigt ikke!

Powered by Labrador CMS