0   169

Lis Knudsen

Den 11. marts sov forhenværende skoleinspektør på Gamle Hjortespringskole i Herlev, Lis Knudsen, stille ind, 74 år.

Lis Knudsen udviste fra sin tidlige lærergerning et særligt engagement for de børn, som af den ene eller anden grund ikke trivedes med folkeskolens almindelige undervisning. Hun var drivkraften, da Herlev Kommune etablerede en specialskole for børn med generelle indlæringsvanskeligheder til glæde for mange børn og forældre.

Artiklen fortsætter under banneret

Gennem alle årene viste Lis Knudsen også en særlig interesse for sit personale, og den drivkraft og det miljø, hun skabte, har betydet, at skolen i dag fungerer som en veldrevet institution og videreføres i hendes ånd.

Efter mere end 20 år som en meget afholdt og respekteret skoleinspektør gik Lis Knudsen på pension i 1995.

Personalet på Gamle Hjortespringskole tænker med glæde tilbage på den tid, vi har haft sammen med Lis. Vi vil savne hende ved de mange kulturelle og festlige arrangementer, hvor hun flittigt deltog, så vidt hendes helbred tillod det.

Sideløbende med skolelederjobbet varetog Lis Knudsen i en længere årrække en bestyrelses- og formandspost i Danmarks Specialpædagogiske Forening.

Personalet på Gamle Hjortespringskole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet