Lis Knudsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 11. marts sov forhenværende skoleinspektør på Gamle Hjortespringskole i Herlev, Lis Knudsen, stille ind, 74 år.

Lis Knudsen udviste fra sin tidlige lærergerning et særligt engagement for de børn, som af den ene eller anden grund ikke trivedes med folkeskolens almindelige undervisning. Hun var drivkraften, da Herlev Kommune etablerede en specialskole for børn med generelle indlæringsvanskeligheder til glæde for mange børn og forældre.

Gennem alle årene viste Lis Knudsen også en særlig interesse for sit personale, og den drivkraft og det miljø, hun skabte, har betydet, at skolen i dag fungerer som en veldrevet institution og videreføres i hendes ånd.

Efter mere end 20 år som en meget afholdt og respekteret skoleinspektør gik Lis Knudsen på pension i 1995.

Personalet på Gamle Hjortespringskole tænker med glæde tilbage på den tid, vi har haft sammen med Lis. Vi vil savne hende ved de mange kulturelle og festlige arrangementer, hvor hun flittigt deltog, så vidt hendes helbred tillod det.

Sideløbende med skolelederjobbet varetog Lis Knudsen i en længere årrække en bestyrelses- og formandspost i Danmarks Specialpædagogiske Forening.

Personalet på Gamle Hjortespringskole

Powered by Labrador CMS