Anmeldelse Engelsk
0   189

First Choice for femte

Fakta<p>Forfatter: Gitte Frandsen og Tania Kristiansen</p><br /><p>Pupil's Book: 96 sider, 191,25 kroner </p><br /><p>Teacher's Book: 160 sider, 623,75 kroner </p><br /><p>Workbook: 64 sider, 62,50 kroner </p><br /><p>Teacher's cd: 623,75 kroner</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

Jeg kan lige så godt gå til bekendelse med det samme. Jeg er simpelthen vild med dette materiale til engelskundervisningen i 5. klasse, og det er der forskellige årsager til. Først og fremmest er det et gedigent kvalitetsmateriale, som består af grundbog, arbejdsbog, tre cd'er og en lærervejledning. Dernæst synes jeg, at forfatterne tilgodeser mange forskellige læringsstile. Ligeledes er de indholdsmæssigt og sprogligt godt inde omkring de centrale færdigheder, der anbefales i trinmålene efter 7. klasse. Alt dette ledsages af fortryllende søde og sjove tegninger og fotografier.

Artiklen fortsætter under banneret

Grundbogen lægger vægt på to interessante hovedtemaer: Storbritannien og USA. I afsnittet om Storbritannien er hovedvægten lagt på London og det engelske skolesystem, mens det vigtigste i afsnittet om USA er en beskrivelse af indianeres levevilkår før og nu. Elevbogen er en god blanding af mange forskellige genrer - der er blandt andet sagprosa, sange, tegneserier, autentiske tekster og spændende historier.

Arbejdsbogen indeholder mange gode forslag til opgaver, som eleverne vil nyde at lave. De opfordres for eksempel til at tegne, skrive, fabulere og beskrive. Her introduceres også spil, krydsord, jeopardy og nødvendig grammatik som for eksempel ing-former, stedord, ejefald og udsagnsord i datid.

Lærervejledningen lægger op til et indgående arbejde med grund- og arbejdsbogen. Vi finder her mange gode ekstraark, som blandt andet kan anvendes til evaluering af arbejdet på klassen. Desuden afrundes det hele af tre gode lærer-cd'er, hvor der lægges stor vægt på lytteøvelser. Disse cd'er supplerer fint den vedlagte elev-cd, der er indtalt med både britisk engelsk og amerikansk engelsk accent.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.597 andre er allerede tilmeldt