Debat

En lille advarsel

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med Solveig Gaarsmand ved rattet/telefonen for Forældrerådgivningen (omtalt i Folkeskolen nummer 5) er der tilflydt pressen en lind strøm af pressemateriale til lokale og landsdækkende aviser samt de elektroniske medier. Jeg fik et chok, da jeg i mit eget fagblad så hendes kontrafej samt en tosiders forherligelse af hendes virke. Jeg var dybt rystet og tænkte: Det må være en anden. Nej, desværre. Så tænkte jeg: Det er ikke mit fagblad. Jo, desværre.

Jeg har kendskab til tre sager med Solveig Gaarsmand som bisidder, som aldeles ikke endte med den dialog, som artiklen i Folkeskolen nummer 5 fremfører er målet.

Jeg synes, »retten til at klage« blev forvekslet med »at have ret til sin klage«. De tre sager, jeg kender til, endte med, at skole, lærere, elever og forældre alle var tabere. For eksempel sygdom, skoleskift og frustrationer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler