Anmeldelse It
0   214

Generation Netværk

Fakta<p>Forfatter: Morten Bay og Julie Schytte Ralund</p><br /><p>ISBN: 87-7680-200-0</p><br /><p>249 kroner, 195 sider</p><br /><p>Forlag: DR Multimedie</p>

Generation Netværk er altid på vej! Generation Netværk er de børn, vi i dag står over for i skolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Danmarks Radio har udgivet bogen, og målet har været at afdække, hvad Generation Netværk og dens måde at agere på har af konsekvens for medierne. Der tilbydes ti konkrete bud på, hvilke metoder der tages i brug for at få Generation Netværk i tale og fastholde dem i fremtiden. Dette er måske interessant - for Danmarks Radio - men skal man som underviser/pædagog have glæde af denne bog, så er det, hvis man kan skimme den, reflektere over konklusioner og postulater og blive bedre til at forstå Generation Netværk!

For Generation Netværk kan computeren undværes, det kan mobiltelefonen ikke. Og er man en hub, så er man noget. Man er den, som andre søger for at komme videre, hvad enten det er for at få adgang til andre eller til informationer - anytime. Har du mødt en hub i skolen?

Hvordan forholder vi os til Generation Netværk? Vi er nødt til at forholde os. Brug uddrag af bogen som oplæg til denne diskussion.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
11.456 andre er allerede tilmeldt