Anmeldelse Musik
0   96

Nodeknækkeren

Fakta<p>129 kroner</p><br /><p>Se www.nodeknaekkeren.dk</p><br /><p>Forlag: www.nodeknaekkeren.dk</p>

Dette er det mindste undervisningsmateriale, eller værktøj, som det beskrives i præsentationsmaterialet, jeg endnu har set udgivet til musikundervisning.

Artiklen fortsætter under banneret

Målt i centimer er dimensionerne otte gange tre gange to, og "Nodeknækkeren" placerer sig således volumenmæssigt mellem en æske tændstikker og en mobiltelefon.

"Nodeknækkeren" er konstrueret som en vifte sammensat af en for- og bagside i meget kraftig karton og indeholdende 70 små kort. På disse er der på begge sider oplysninger om nodesystemet, nodeværdier, fortegn, dynamik, skalaer, nøgler, toner og akkorder på klaveret. Kort sagt: En præsentation af diverse musikalske begreber.

"Nodeknækkeren" er tænkt både til den instrumentale nybegynder og til den mangeårige udøver, der aldrig har gidet tilegne sig nodelæren/musiklæren.

"Nodeknækkeren" er et sjovt og genialt initiativ; oplysende og lige ved hånden.

Det må dog indvendes, at det er så som så med overskueligheden, og derfor kan "Nodeknækkeren" være svær at bruge på den tænkte måde; nemlig til hurtige opslag. Den manglende indholdsfortegnelse må man således som bruger selv konstruere.

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
665 andre er allerede tilmeldt