Debat

Regnskaber skal være retvisende

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når DLF's økonomichef Oskar Trieb har tilføjet senere regnskabstalsændringer i det ellers kongresgodkendte årsregnskab 2002, er det i Folkeskolen nummer 6 med begrundelsen: »Det giver et mere retvisende billede«. Jeg må på det skarpeste protestere mod mere retvisende. DLF-regnskabet skal ved fremlæggelsen altid være retvisende.

Efter at Anders Bondo Christensen er blevet formand for Lån og Spar Bank, har han i et interview udtalt til Jyllands-Posten: »Det er eksempelvis et stort ansvar ved at være formand for et pengeinstitut«, hvorfor jeg håber, at DLF-formanden også viser et stort ansvar med hensyn til foreningens retvisende årsregnskab fremover. Hovedstyrelsen må jo desværre have godkendt det af økonomichefen sidste »mere retvisende årsregnskab«.

Som bankmand kan vor formand nu også sørge for fremlæggelsen af årsregnskaberne separat hvert år. Sådan gør man uden for DLF-regi.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Desværre har debatten kun været mellem Oskar Trieb og jeg.

Til årsregnskaberne 1999/2000, 2000/2001 samt 2002/2003 har der på kongressen heller ikke været et eneste indlæg. Derfor slutter jeg debatten for mit vedkommende med tak for svar og optagelse i Folkeskolen.