Debat

Svar

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har tidligere redegjort for, at det ikke var muligt at indgå en central aftale om tid til elevplaner, fordi der er meget stor forskel på ambitionsniveauet på skolerne, men det er ikke ensbetydende med, at Danmarks Lærerforening ikke har kæmpet for, at der bliver givet tid til at løse opgaven. Kredse og tillidsrepræsentanter har overalt ydet en meget stor indsats for at finde løsninger på det problem, som politikerne på Christiansborg har placeret på den enkelte skole. Vi ved, at der mange steder er fundet en løsning. Kan der ikke findes tilfredsstillende løsninger, må vi vurdere, om vi skal gennem det fagretslige system for at løse problemerne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler