Lizette Faaborg

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Konsulent i Danmarks Lærerforening Lizette Faaborg er død efter længere tids sygdom. Lizette har kæmpet længe, indædt og meget tappert mod, hvad der skulle vise sig at være en uhelbredelig cancer i bugspytkirtlen. Til det sidste troede og håbede både hun og vi, at hun skulle blive en af de få, der overlever denne aggressive kræftform. Hvis ikke hende, hvem så? Det er svært at tro, men nu er hun død. Vi savner hende og kan alligevel glædes over, at vi fik lov at lære hende at kende.

Lizette blev som hårdt prøvet og erfaren socialrådgiver ansat i foreningens sekretariat den 1. januar 2003. Hun havde som sin hovedopgave at rådgive medlemmerne om psykisk arbejdsmiljø. Det var hun rigtig god til, og utallige er de medlemmer, der har fået hjælp og råd af Lizette til at komme igennem svære problemer. Hun var lattermild, afvæbnende, rapkæftet, empatisk og præcis i skrift og tale. Hun forstod at sætte grænser, men også at udvide dem og om nødvendigt anfægte grænser, der måtte hæmme en given sag. Foreningen har mistet en fremragende konsulent, og medlemmerne har mistet en virkelig kompetent rådgiver.

Lizette blev kun 50 år, og vore tanker går til hendes efterladte ægtefælle og voksne datter.

Begravelsen har fundet sted.

Æret være hendes minde.

Laurits Lynge, kontorchef, DLF's organisationskontor

Powered by Labrador CMS