0   220

Lizette Faaborg

Konsulent i Danmarks Lærerforening Lizette Faaborg er død efter længere tids sygdom. Lizette har kæmpet længe, indædt og meget tappert mod, hvad der skulle vise sig at være en uhelbredelig cancer i bugspytkirtlen. Til det sidste troede og håbede både hun og vi, at hun skulle blive en af de få, der overlever denne aggressive kræftform. Hvis ikke hende, hvem så? Det er svært at tro, men nu er hun død. Vi savner hende og kan alligevel glædes over, at vi fik lov at lære hende at kende.

Lizette blev som hårdt prøvet og erfaren socialrådgiver ansat i foreningens sekretariat den 1. januar 2003. Hun havde som sin hovedopgave at rådgive medlemmerne om psykisk arbejdsmiljø. Det var hun rigtig god til, og utallige er de medlemmer, der har fået hjælp og råd af Lizette til at komme igennem svære problemer. Hun var lattermild, afvæbnende, rapkæftet, empatisk og præcis i skrift og tale. Hun forstod at sætte grænser, men også at udvide dem og om nødvendigt anfægte grænser, der måtte hæmme en given sag. Foreningen har mistet en fremragende konsulent, og medlemmerne har mistet en virkelig kompetent rådgiver.

Artiklen fortsætter under banneret

Lizette blev kun 50 år, og vore tanker går til hendes efterladte ægtefælle og voksne datter.

Begravelsen har fundet sted.

Æret være hendes minde.

Laurits Lynge, kontorchef, DLF's organisationskontor


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)