Flodkrydstogt ad Zarens vandveje

Peter den Store drømte om en vandvej mellem Sankt Petersborg og Moskva, men levede ikke længe nok til at se drømmen gå i opfyldelse. I dag har vi muligheden for at begive os ud på denne rejse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sejl komfortabelt gennem Ruslands smukke hjerte og oplev storbyerne Moskva og Sankt Petersborg med deres uvurderlige kulturskatte.

På dette krydstogt med Albatros Travel sejler vi ad de russiske floder på første klasse med skibet M/S Krasin. Vi kan nyde udsigten fra dækket, mens vi glider gennem floddalene. Med blot 250 gæster om bord kræser skibets besætning virkelig for gæsterne, og under hele rejsen er der indlagt en stribe spændende udflugter til nogle af Ruslands største kulturelle seværdigheder. Moskva og Sankt Petersborg er start og mål på dette flodkrydstogt for månedsmagasinet Underviseres og Folkeskolens læsere den 11.-20. september.

Prisen per person er 11.990 kroner i udvendig dobbeltkahyt på Upper dæk. Tillæg for enekahyt på Boat dæk er 2.990 kroner.

Prisen inkluderer: Flyrejse København-Moskva og Sankt Petersborg-København med SAS. Alle flyskatter og afgifter. Dansk rejseleder. Udflugter og entréer ifølge dagsprogrammet. Ti dage/ni nætters krydstogt med M/S Krasin i valgte kahytskategori. Helpension på skibet. Besøg i det russiske statscirkus. Transfer lufthavn-skib i Moskva. Transfer skib-lufthavn i Sankt Petersborg.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS12. |