Anmeldelse Samfundsfag
0   173

Undervisningsavisen - Kina

Fakta<p>24 sider, 30 styk: 312,50 kroner </p><br /><p>Se også www.undervisningsavisen.dk</p><br /><p>Forlag: Gyldendal, Politikens Forlag</p>

Dette medie, der har form som en avis, og som efter et par gange i hænderne hos unge mennesker nok mere er til papirkurven end bibliotekshylden, har nogle muligheder, som den traditionelle grundbog ikke har.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvor grundbogen, blandt andet i kraft af sin pris, må forsøge at beskæftige sig med generelle og abstrakte problemstillinger, der kan holde en del år, kan avisformen tage sig af aktuelle og konkrete problemstillinger. Og det er netop det aktuelle og konkrete, der er med til at grundlægge en samfundsmæssig interesse hos børn og unge.

I den foreliggende undervisningsavis handler det om Kina.

Artiklerne er rystende, og det vil de også være for eleverne. Se for eksempel artiklerne om frihedsrettigheder og miljø.

Avisen er et godt grundlag for at arbejde med Kina som tema. Den kan absolut anbefales.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.400 andre er allerede tilmeldt