Dagny Lund

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med stor sorg erfarede vi, at Dagny Lund den 9. januar stille sov ind, 59 år.

I 1981 blev Dagny ansat på Dalgasskolen i Skive. Her tog hun med liv og sjæl fat på at udvikle skolen til det, den er i dag. Hendes arbejde var præget af høj kvalitet.

Dagny Lund underviste i mange af skolens fag. Dog stod håndarbejde hendes hjerte nærmest med dets muligheder for kreativitet. Hun var i årene 1987-1998 formand i håndarbejdslærerforeningen samt kursusudvalget. Hun glædede sig her over at arrangere kurser for sine kolleger, så alle blev fortrolige med fagets faglige og kunstneriske sider.

I mange år virkede hun som ekstern censor ved lærereksamen i håndarbejde.

I de senere år var hun meget bevidst om en god integration af tosprogede elever, hvor hun viste sine store evner som formidler af viden og kultur.

Dalgasskolen har mistet en dygtig og afholdt lærer. Vi vil altid huske hende som en god og oprigtig kollega, som altid var god at tale med om de væsentlige ting i tilværelsen.

Dalgasskolen, Skive