Analytiker i DLF

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For to år siden tog Grith Zickert kandidatgraden i sociolog fra Københavns Universitet, og første dag efter juleferien tiltrådte hun en stilling i Staben i DLF's sekretariat på Vandkunsten i København, som er den afdeling, der foretager økonomisk-statistiske juridiske og samfundspolitiske analyser for foreningen.

I sit studium har Grith Zickert især haft fokus på arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitiske problemstillinger og organisationssociologi. Sideløbende med studiet har hun blandt andet været studentermedhjælper i Socialministeriets socialpolitiske/juridiske center og forskningsmedarbejder i Amternes og Kommunernes Forskningsinstitut. I 2005 blev Grith Zickert fuldmægtig i Videnskabsministeriet, og året efter fik hun et vikariat som politisk konsulent i Danmarks Jurist- og Økonomforbund, DJØF.