Ole Olsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ole Olsen, ansat ved Valhøj Skole i Rødovre siden 1973, døde pludseligt 14. december efter få dages sygdom, 61 år.

Ole havde mange gode egenskaber. Her skal blot nævnes tre:

Indsigt - fordi Ole havde en enorm viden om og interesse for den verden, han aktivt tog del i. Han læste om den, rejste rundt i den og forholdt sig konstant til den.

Engagement - fordi Ole engageret arbejdede for at skabe en bedre verden for sine nærmeste, kollegerne, ja alle, han kom i nærheden af - blandt andet via sit arbejde med partipolitik, som tillidsrepræsentant, lærerrådsformand, fælleslærerrådsformand og senest som sikkerhedsrepræsentant.

Talent - fordi Ole besad et sjældent talent for det sproglige. Det kom til udtryk, når formelle skrivelser skulle formuleres, og i sandhed også når han holdt en af sine mange eminente taler. Ingen kunne som Ole med få velvalgte ord og ikke mindst en god portion humor ramme essensen af enhver situation.

Vi savner Ole.

Æret være Ole Olsens minde.

På kollegernes vegne, Niels Abrahamsen