0   116

Hanne Krogh-Jespersen

Det var med sorg og bestyrtelse, at vi på Hasselager Skole i Hasselager mandag den 11. december modtog meddelelsen om Hanne Krogh-Jespersens alt for tidlige død.

Hanne startede som lærer på Skæring Skole og kom til Hasselager Skole i 1986. Hun var en fagligt dygtig dansklærer, som gav eleverne store faglige udfordringer, og det var vigtigt for hende, at de blev i stand til at arbejde selvstændigt. Hvis hun kunne overflødiggøre sig selv, havde hun nået sit mål.

Artiklen fortsætter under banneret

Som klasselærer var Hanne meget engageret. Med fasthed og nænsomhed lærte hun sine elever, at de skulle tage hånd om hinanden. Hun var villig til at gå langt for at hjælpe en elev, som havde det svært, og hun tog problemer på sig, hvilket gav hende mange søvnløse nætter.

Som kollega var Hanne yderst loyal og, når det krævedes, meget støttende over for sine samarbejdspartnere.

På Hasselager Skole mødte Hanne skolefritidsordningsleder Alf, som blev hendes livsledsager. Vore tanker går i denne tid til Alf og til Hannes søn Morten.

Kollegerne på Hasselager Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet