Hanne Krogh-Jespersen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med sorg og bestyrtelse, at vi på Hasselager Skole i Hasselager mandag den 11. december modtog meddelelsen om Hanne Krogh-Jespersens alt for tidlige død.

Hanne startede som lærer på Skæring Skole og kom til Hasselager Skole i 1986. Hun var en fagligt dygtig dansklærer, som gav eleverne store faglige udfordringer, og det var vigtigt for hende, at de blev i stand til at arbejde selvstændigt. Hvis hun kunne overflødiggøre sig selv, havde hun nået sit mål.

Som klasselærer var Hanne meget engageret. Med fasthed og nænsomhed lærte hun sine elever, at de skulle tage hånd om hinanden. Hun var villig til at gå langt for at hjælpe en elev, som havde det svært, og hun tog problemer på sig, hvilket gav hende mange søvnløse nætter.

Som kollega var Hanne yderst loyal og, når det krævedes, meget støttende over for sine samarbejdspartnere.

På Hasselager Skole mødte Hanne skolefritidsordningsleder Alf, som blev hendes livsledsager. Vore tanker går i denne tid til Alf og til Hannes søn Morten.

Kollegerne på Hasselager Skole