Anmeldelse Skønlitteratur
0   199

Emmy - et nyt liv truer

Fakta<p>Forfatter: Mette Finderup</p><br /><p>179 kroner, 106 sider</p><br /><p>Forlag: Sesam</p>

En veloplagt roman i dagbogsform om Emmy og det nye liv, hun må vænne sig til efter forældrenes skilsmisse. Emmy er en pige på 12-13 år, og selvom hun savner tiden for ikke længe siden, hvor både hendes bror og far boede sammen med hende og moderen, formår hun dels at acceptere tingenes tilstand, dels at se det positive i situationen, som at hun for eksempel i modsætning til sine jævnaldrende kommer jævnligt til København, da hun skal besøge sin far der.

Artiklen fortsætter under banneret

Hun finder løsninger, der bygger på realiteterne, men hendes forsøg på at skaffe moderen en ny mand falder ikke helt ud som ventet.

Til selvstændig læsning for piger på 11-15 år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.258 andre er allerede tilmeldt