Debat
0   155

Hvorfor anmelde Pittelkow og Jespersen?

Fred være med anmelder Jesper Hagfelt (Folkeskolen nummer 5), fordi han tænder af over en bog af duoen Pittelkow og Jespersen. Men hvorfor overhovedet anmelde bogen? Det er da inderligt uinter­essant, hvad de to manegeklovner skriver (men bagtanken kunne selvfølgelig være, at nogle rare lærere fik »morgenkrydderen galt i halsen« - og dermed blev rusket lidt i hjernevindingerne).

Og så: Jeg ser i nummer 5, at foreningen og Bertel skal til at udpege Månedens Skole. Her, oven på bøvlet med elevplanerne og bøvlet med eksamenerne til sommer, var det så ikke en idé, om foreningen begyndte at opføre sig som en fagforening. Det kunne være, at vi i en periode skulle lægge samtalerne med ministeren i mølpose - jeg gætter på, at de er voldsomt resursekrævende - og koncentrere os om KL, så vi kunne fokusere entydigt på nogle ordentlige løn- og arbejdsforhold. Anders Bondos forsøg på at kommunikere med ministeren i sagen med elevplanerne viser vel med al ønskelig tydelighed, at samtale ikke lige er ministerens stærke side for tiden (han kan vel ret beset opfattes som tungnem).

Artiklen fortsætter under banneret

Til sidst: Mit fagblad - i hvert fald delvist finansieret af mig - sætter et mobbeoffer i centrum. Kunne vi ikke godt blive fri for den personfikserede petitjournalistik. Den er altså ikke ret inter­essant. Hvad skal jeg stille op med artiklen? Føle skyld over, at jeg er lærer - og del af systemet? Eller hvad?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ