0   263

Benny Dahl Hansen

7. februar mistede vi vor værdsatte kollega Benny Dahl Hansen, Viby Skole, Århus, til kræften, som han kæmpede en forgæves, men kortvarig kamp mod.

Benny var lærer på skolen i over 25 år, hvor han satte sit præg herpå. Han var en mand af ideer, hvilke han glædeligt delte rundhåndet ud af. Som tidligere bladtegner trak han sin kreativitet med ind i sine undervisningsfag, hvis hjertebørn var dansk og biologi. Her fangede han med lethed udskolingens elever med en sjælden humor og et kunstnerisk talent.

Artiklen fortsætter under banneret

Benny var fagligt bredt dækkende og besad en yderst velfunderet viden, som kollegerne nød godt af. Oftest ville han dog hellere snakke om livet uden for skolen, hvilket han gjorde på en hjertelig og åben facon - blandt andet grundlagde han sjov-i-frikvarteret-bogen, hvor utallige skitser, jokes, iagttagelser og det-sagde-du-ikk'-udtryk blev nedskrevet til stor morskab for os, han omgikkes med i hverdagen. Bogen vil altid få os til at huske ham som den kreative og finurlige sjæl, han var.

Benny, du efterlader et stort tomrum - hos både elever og kolleger - og du er allerede savnet som kollega, ven og kaospilot.

Æret er dit minde.

Kolleger, elever og ledelse, Viby Skole, Århus


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet