Anmeldelse Geografi
0   277

Indien - et land i Sydasien

Fakta<p>Forfatter: Kaare Øster</p><br /><p>190 kroner, 48 sider</p><br /><p>Serie: GO Global</p><br /><p>Forlag: Geografforlaget</p>

Geografforlaget har gjort det igen. Det har udsendt endnu en udgivelse i serien "GO Global", og lad mig konstatere det med det samme: Bogen holder samme høje niveau som resten af bøgerne i serien.

Artiklen fortsætter under banneret

"Indien - et land i Sydasien" er inspirerende at læse. I bogen foretages mange sammenligninger, der relaterer sig til danske elever, og sammen med de flotte fotos og illustrationer giver det læseren lyst til at bladre frem til næste side.

Sammen med web-sitet www.landenet.dk får man en overvældende mængde information; det er simpelthen enhver geografilærers drøm om en fagbog.

Bogen kan klart anbefales til indkøb, både til skolebibliotekerne og som klassesæt i geografi.

Vi glæder os til næste udgivelse.

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt