Anmeldelse Samfundsfag
0   187

Samfundslex

Fakta<p>Forfatter: Peter Nørbæk Hansen og Palle Quist</p><br /><p>286,25 kroner, 473 sider</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

"Samfundslex" er en praktisk samfundsfaglig opslagsbog med mere end 2.500 opslagsord, der spænder over alt fra arbejdsmarked til åben uddannelse. Opslagsordene dækker de obligatoriske fagområder: politologi, international politik, økonomi og sociologi.

Artiklen fortsætter under banneret

Artiklerne i bogen giver overblik over de enkelte begreber, emner og sammenhænge, man støder på i forbindelse med undervisning, avislæsning og det samfund, der omgiver os. Bogen indeholder også henvisninger til beslægtede artikler, der giver yderligere indsigt i et begreb eller et emne.

Med "Samfundslex" følger en cd-rom med det komplette leksikon. Herfra kan man kopiere figurer og tekst direkte over i egne opgaver. Da tingene udvikler sig hurtigt, opdateres bogens artikler løbende på www.samfundslex.gyldendal.dk

Bogen er skrevet til gymnasiebrug, men jeg finder den absolut også egnet til brug i samfundsfag i folkeskolen, hvor eleverne kan få god og brugbar information inden for alle de områder, som faget beskæftiger sig med. Faktisk er den næsten uundværlig i den daglige undervisning.

Jeg kan derfor varmt anbefale bogen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.381 andre er allerede tilmeldt