Anmeldelse Biologi
0   275

www.ulandbrug

Fakta



<p>Forlag: Landbrugsraadet</p>

www.ulandbrug er et godt og ikke mindst gratis undervisningsmateriale på internettet, som Landbrugsraadet har udarbejdet.

Artiklen fortsætter under banneret

Målgruppen er elever fra ungdomsuddannelserne, men jeg mener, at sitet sagtens kan bruges af elever på de ældste klassetrin i grundskolen.

Websitet er nemt og overskueligt opbygget. Det er nemt at navigere rundt i, og eleverne vil ikke få problemer med at finde oplysninger og tal, som kan bruges i forskellige undervisningsforløb.

Materialet tager udgangspunkt i, hvordan man hjælper udviklingslande med at bygge landbrug op.

Der er udvalgt fem lande, der repræsenterer forskellige landbrugsudviklinger: Tanzania, Nicaragua, Thailand, Vietnam og Uganda, og under hvert land møder man de faste emnesider: Kort om, Historie, Nutid, Landbrug.

Under hvert land ligger der en mængde materiale og artikler, der sammen med en række gode link til for eksempel Udenrigsministeriet, Verdensbanken og www.udviklingstal.dk giver en god basis for at debattere, hvad ulandshjælp egentlig er. Til nogle af landene ligger der tillige ekstra emnesider.

Til læreren ligger der en masse materiale, som kan bruges i undervisningen, man bliver bare nødt til at gennemse og udvælge, da materialet som sagt henvender sig til ungdomsuddannelserne.

www.ulandbrug er et godt og relevant materiale, der nemt kan inddrages i geografi-, biologi- og samfundsfagsundervisningen, ligesom det ligger ligefor at bruge det til tværfaglige forløb i naturfagene.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.440 andre er allerede tilmeldt

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.343 andre er allerede tilmeldt