Sommerferie i Indien og Lille Tibet

Oplev tibetanske klostre, Himalaya-kultur, bjergtinder, Taj Mahal og besøg skoler 4.-14. juli med Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med til Tibet - Gudekongernes Land - hvor man finder den mest intakte tibetanske, buddhistiske kultur. Hovedvægten er lagt på de største seværdigheder i det indiske Tibet - også kaldet Ladakh. Vi besøger det buddhistiske Tibet dybt inde i Himalaya. I ørkenagtige dale ligger landsbyerne spredt som små saftiggrønne oaser, mens de pragtfulde buddhistiske klostre præger dalsidernes forrevne klippetoppe. Det er et land med ældgamle traditioner og en rig kultur. Folkene i Tibet og Ladakh er meget gæstfrie, og der venter os nogle pragtfulde oplevelser i dette unikke område.

Vi skal opleve den smukke Indusdal, det storslåede Taj Mahal og de vidtstrakte indiske sletter med byerne Delhi og Agra. Et kalejdoskop af stemninger, templer, myter, paladser og sydende basarer.

Og vi skal besøge en folkeskole og en klosterskole.

Vi bor godt på rejsen, men man kan ikke altid forvente 1.-klasses-hoteller på den tibetanske højslette.

Turen er med helpension.

Fakta om rejsen

Rejseterminen er 4.-14. juli. Prisen per person i dobbeltværelse er 13.990 kroner; tillæg for enkeltværelse er 1.990 kroner.

Med i prisen: Flyrejse Kastrup-Delhi tur/retur med Finnair. Flyrejse New Delhi-Leh tur/retur. Fire nætter på 1.-klasses-hoteller og fem nætter på tostjernede hoteller. Helpension. Informationsmøde ved ankomst. Dansk rejseleder og indiske lokalguider. Hele udflugtsprogrammet med alle udflugter og entréer.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS11.