Anmeldelse Historie
0   152

Danmark i det 20. århundrede

Fakta<p>Forfatter: Peder Christoffersen</p><br /><p>ISBN: 87-0204253</p><br /><p>299 kroner, 728 sider</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

I krønikeform fortæller journalisten og forfatteren Peder Christoffersen levende, engageret og ligetil om Danmark i det 20. århundrede. Der fortælles om hverdag, politik, sport, kultur, kunst, musik og kongehuset. Om verdenskrigene på hjemmefronten og om danskere i udlandet. Storpolitik og hverdagsanekdoter side om side. Og sammen giver de et kulørt og underholdende billede af den tid, vi kommer af og lever midt i.

Artiklen fortsætter under banneret

Peder Christoffersen har forstået at finde væsentlige punkter frem fra danskernes historie og dermed på god vis minde os om begivenheder, som måske var gået lidt i glemmebogen.

Bogen er utrolig flot med mange relevante illustrationer. Den er let at læse og vil være en rigtig god opslagsbog for såvel lærer som elev i de store klasser. Kan varmt anbefales til Det pædagogiske Servicecenter.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.397 andre er allerede tilmeldt