Anmeldelse

Danmark i det 20. århundrede

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I krønikeform fortæller journalisten og forfatteren Peder Christoffersen levende, engageret og ligetil om Danmark i det 20. århundrede. Der fortælles om hverdag, politik, sport, kultur, kunst, musik og kongehuset. Om verdenskrigene på hjemmefronten og om danskere i udlandet. Storpolitik og hverdagsanekdoter side om side. Og sammen giver de et kulørt og underholdende billede af den tid, vi kommer af og lever midt i.

Peder Christoffersen har forstået at finde væsentlige punkter frem fra danskernes historie og dermed på god vis minde os om begivenheder, som måske var gået lidt i glemmebogen.

Bogen er utrolig flot med mange relevante illustrationer. Den er let at læse og vil være en rigtig god opslagsbog for såvel lærer som elev i de store klasser. Kan varmt anbefales til Det pædagogiske Servicecenter.

Powered by Labrador CMS