Anmeldelse

Canada / Tyskland / Frankrig

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forlaget Flachs er startet med en ny serie bogudgivelser, oversat fra engelsk, der hedder "Verden i fokus". De fire første udgivelser i serien er Tyskland, Canada, Frankrig og Kina.

Bøgerne er godt gennemarbejdede og står som stilsikre fagbøger. De giver læseren en god indsigt i landene og deres geografiske særpræg. Bøgerne når godt omkring landenes historie, landskab og klima samt en masse andre geografiske begreber, der går igen i alle udgivelserne. Det giver eleverne mulighed for at sammenligne forskelle og ligheder landene imellem og derved oparbejde en større forståelse.

Bøgerne indeholder også gode billeder og illustrationer, der er med til at give en større forståelse for de enkelte kapitler, og får bøgerne til umiddelbart at virke indbydende.

Serien "Verden i fokus" lover godt for fremtiden og kan anbefales som fagbøger til natur/teknik på mellemtrinnet og geografi.

Powered by Labrador CMS