Anmeldelse Geografi
0   205

Canada / Tyskland / Frankrig

Fakta<p>Forfatter: Heather Blades / David Flint / Celia Tidmarsh</p><br /><p>218 kroner, 64 sider</p><br /><p>Serie: Verden i fokus</p><br /><p>Forlag: Forlaget Flachs / Forlaget Flachs / Forlaget Flachs</p><br /><p>218 kroner, 64 sider</p><br /><p>Serie: Verden i fokus</p><br /><p>218 kroner, 64 sider</p><br /><p>Serie: Verden i fokus</p>

Forlaget Flachs er startet med en ny serie bogudgivelser, oversat fra engelsk, der hedder "Verden i fokus". De fire første udgivelser i serien er Tyskland, Canada, Frankrig og Kina.

Artiklen fortsætter under banneret

Bøgerne er godt gennemarbejdede og står som stilsikre fagbøger. De giver læseren en god indsigt i landene og deres geografiske særpræg. Bøgerne når godt omkring landenes historie, landskab og klima samt en masse andre geografiske begreber, der går igen i alle udgivelserne. Det giver eleverne mulighed for at sammenligne forskelle og ligheder landene imellem og derved oparbejde en større forståelse.

Bøgerne indeholder også gode billeder og illustrationer, der er med til at give en større forståelse for de enkelte kapitler, og får bøgerne til umiddelbart at virke indbydende.

Serien "Verden i fokus" lover godt for fremtiden og kan anbefales som fagbøger til natur/teknik på mellemtrinnet og geografi.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt