Anmeldelse Biologi
0   259

Biologi

Fakta<p>Forfatter: Hans Erik Berthelsen</p><br /><p>ISBN: 87-02-03622-3</p><br /><p>123,75 kroner, 190 sider</p><br /><p>Serie: Gyldendals små opslagsbøger</p><br /><p>Forlag: Gyldendal</p>

Når man er elev i de større klasser, er der ofte en masse andet, der fylder i hovedet på en, end at have fuldkommen styr på de korrekte ord og begreber i de forskellige fag. Det hele roder rundt i hovedet på børnene i en stor forvirring, og den gode og brugbare notatteknik er endnu ikke udviklet i tilstrækkelig grad til at holde styr på det.

Artiklen fortsætter under banneret

I denne lille bog holdes der rigtig godt styr på de utrolig mange svære ord og begreber, man beskæftiger sig med inden for faget biologi. Her er alt det relevante samlet på en nem og overskuelig måde, så det er lige til at bruge i enhver relevant sammenhæng. På det første opslag gives et hurtigt skematisk rids over livets historie, hvor også de vigtigste dyrearter står nævnt. Dernæst det, som bogen egentlig handler om, nemlig forklaringer på en masse ord og begreber ordnet i alfabetisk rækkefølge. Forklaringerne er gode og skrevet, så de er nemme at forstå for stort set enhver inden for målgruppen, som er de ældste grundskoleelever. Hvor det er relevant, ledsages forklaringerne af små illustrationer, så forståelsen bliver bedst mulig. Bagest et par sider til egne notater. Generelt et rigtig godt opslagsværk, der, hvis det bruges rigtigt, kan være en rigtig stor hjælp for de større elever, både i den daglige undervisning og i forbindelse med afgangsprøver og lignende. Jeg kan derfor kun varmt anbefale bogen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.439 andre er allerede tilmeldt