Debat
0   203

Lejrskole med problemer

Vi må desværre komme med en advarsel i forbindelse med lejrskolen Kilden i Allinge på Bornholm.

Artiklen fortsætter under banneret

Vores skole har flere gange haft ophold på Kilden og været glad for det, og derfor valgte vi at tage derover igen i september 2006. Det blev en meget dårlig oplevelse.

Flere forhold var ikke, som vi havde aftalt, men værst var drengenes indkvartering.

Seks drenge blev lagt på et værelse beregnet til fire. Én ekstra opredning var der plads til, men den sjette dreng blev lagt på en madras på gulvet. For at få plads til de to opredninger måtte vi tømme værelset for øvrigt møblement (sat på terrassen), og opredningerne blokerede fuldstændig for døren. Ikke en rar tanke i forbindelse med en brand.

Protester på stedet hjalp ikke.

Stedet var præget af overbooking.

Vi protesterede efter hjemkomsten til Feriebureauet Bornholm ApS i Slagelse per brev. Intet svar. I november sendte vi derfor brevet igen, og det stadig manglende svar blev fulgt op af to telefoniske henvendelser og en mail i de følgende uger.

Vi har end ikke kunnet få bureauet til at bekræfte, at det har modtaget vores klage.

Vi må derfor råde til forsigtighed i forbindelse med ophold på Kilden i Allinge og samarbejde med Feriebureauet Bornholm ApS.

Man bør på forhånd få meget klare, skriftlige aftaler om alle detaljer i forbindelse med opholdet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks