Anmeldelse

Hjertemailinder

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Hjertemailinder" er en enakter-musical for 10-25 børn i alderen 9-14 år. Handlingen udspiller sig mellem to lidt ensomme piger, der forsøger at finde en veninde via nettet. Da det i cyberspace er gratis at pynte på sine fortællinger og gøre sig mere interessant end i virkeligheden, kommer der nogle fantasifulde beretninger om familierne, ferierejser med videre.

Har man den gruppe børn, der magter opgaven, kan det blive en sjov lille forestilling. Den kræver et godt band, en god indstudering og en gruppe interesserede elever, for sangene er ikke helt nemme at få til at lyde af noget uden bandet. Musikken er pop, rock, swing og hiphop, blues og bossanova.

Der er ingen spilleanvisninger. Man kan danne sit band, som man har mulighed for, men skal forestillingen op at swinge, skal man have mindst en rytmegruppe. Øve-cd kan købes særskilt.

Ideer kan man ikke få for mange af, så materialet må gerne findes på lærerbibliotekets hylde.

Powered by Labrador CMS