Debat
0   212

Vigtig efteruddannelse

Peter Hess-Nielsens indlæg om manipulation forsurer muligheden for en konstruktiv skoledebat.

Det er åbenbart, at Peter Hess-Nielsen ikke tror, at der samlet kommer mere efteruddannelse ud af de 230 millioner kroner, som regeringen afsatte i efteråret. Men det gør jeg.

Artiklen fortsætter under banneret

Det kan undre mig lidt, at et medlem af DLF's hovedstyrelse vil skælde så meget ud på en målsætning om fuld linjefagsdækning. Jeg vil gerne have, at eleverne i folkeskolen undervises af lærere, som er eksperter i at undervise i deres fag. Udmøntningen af de 230 millioner yder et væsentligt bidrag til, at vi inden for en kort årrække får givet de lærere, der fungerer i folkeskolen i dag, et fagligt løft, så langt flere elever undervises i folkeskolens centrale fag af lærere med linjefagskompetence.

Vi har også sat penge af til, at der kan uddannes én læsevejleder per folkeskole. Vi sørger på den måde for, at der på hver folkeskole kan være en resurseperson i læsning, som kan rådgive om indhold og metoder i forhold til den enkelte elev. Jeg glæder mig til at se pengene virke.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ