Anmeldelse Skønlitteratur
0   210

Petruskas laksko

Fakta<p>Forfatter: Vita Andersen</p><br /><p>99 kroner, 98 sider</p><br /><p>Forlag: Høst og Søn</p>

Der er tale om en genudgivelse af Vita Andersens første børnebog i en billigudgave med nye illustrationer. Udgaven virker nu gedigen nok med stift omslag og skønne illustrationer af den tyske Rotraut Susanne Berner.

Artiklen fortsætter under banneret

"Petruskas laksko" er en dejlig og munter fortælling om to søstres liv, fantasi og skænderier. De er hittepåsomme og fantasifulde - især Petruska - og ofte bevæger hun sig over stregen. Deres mor og far lader dem udfolde sig, men får også nok af dem til tider.

Vita Andersen har blik for den moderne families travlhed og medfølgende forhandlingskultur, og man genkender sig selv og mange andre forældre i samværet med pigerne.

Bogen er fin som oplæsningsbog for eleverne i begyndelsen af skolestarten.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.235 andre er allerede tilmeldt