Debat

Hvilken frisætning!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af Bertel Haarders indlæg »Underlig børne- og kulturformand« i Folkeskolen nummer 49/2006 fremgår det, at han dels har gået i folkeskole, hvilket er dejligt at vide, dels, og hold nu fast: »Der er nogen, der måske gerne ser en øget centralisering af skolen. Jeg gør ikke. Jeg har tværtimod foreslået KL at øge det kommunale selvstyre«.

Hvilken frisætning!

Jeg vil hermed opfordre alle kredse til at kontakte deres kommuner, så de sammen gennem KL, der jo nu vil os det så godt, kan bruge dette »selvstyre« til at skabe ro omkring folkeskolen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Gå ud i fællesskab og sig: »Lad os droppe det centralistiske makværk af elevplaner og uoverskuelige og dårlige eksamensformer samt en dysfunktionel karakterskala«, for lige at nævne det værste.

Powered by Labrador CMS