Debat
0   350

Brug evalueringsportalen på uvm.dk

Niels Christian Sauer beklager sig i Folkeskolen nummer 49/2006 over, at han ikke kan finde en sammenhængende lovtekst med alle de seneste års ændringer af folkeskoleloven. Min kollega, kontorchef Ole Hvilsom Larsen, har til folkeskolen.dk oplyst, at der er en ny lovbekendtgørelse på vej. Den er nu færdig og kan findes på ministeriets hjemmeside.

Niels Christian Sauer og andre interesserede lærere, skoleledere og forældre kan finde oplysninger om nationale test og elevplaner på ministeriets midlertidige evalueringsportal www.uvm.dk/evalueringskultur. Her har vi samlet lovtekster, viden, spørgsmål og gode eksempler, som vi håber kan virke som inspiration til det daglige arbejde på skolerne. Der er også navne, mail-adresser og telefonnumre på de medarbejdere i ministeriet, der umiddelbart kan svare, hvis man er i tvivl.

Artiklen fortsætter under banneret

Portalen skal virke som en vidensbank for arbejdet med at styrke evalueringskulturen i folkeskolen. Fra 1. marts næste år vil alle oplysningerne rykke over på den nye og større evalueringsportal www.evaluering.uvm.dk, hvorfra der også vil blive indgang til de it-baserede test, som afprøves i disse dage.

Arbejdet med den midlertidige evalueringsportal er dynamisk. Det betyder, at vi løbende supplerer med relevante nyheder, svar på spørgsmål og aktuel lovtekst. Jeg håber, at Folkeskolens læsere vil have gavn af oplysningerne og inspirationen på disse hjemmesider.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ