Si(g)natur

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fra 1. januar i år har fem af Danmarks Lærerforenings hoteller og konferencecentre slået sig sammen i en kæde under navnet Sinatur. Det drejer sig om Hotel Storebælt i Nyborg, Gammel Avernæs ved Helnæs, Hotel Sixtus i Middelfart, Skarrildhus tæt ved Herning og Hotel Frederiksdal ved Lyngby. Alle hotellerne ligger i meget smukke naturomgivelser og satser derfor på udendørsfaciliteter og oplevelser.

»Vi har mærket en stigende efterspørgsel efter muligheder for møder og konferencer med langt større indhold af fysisk aktivitet, muligheder for at være i naturen og i det hele taget overraskelser og udfordringer for deltagerne. Det er ikke længere nok at tilbyde et lokale med overheadprojektor og så ellers kaffe og kage i pausen. Der skal meget mere til i dag«, siger Morten Grimsgaard fra Sinatur Gammel Avernæs.

Også private kunder vil få glæde af blandt andet golf, kanosejlads og »teambuilding for familier«.

Powered by Labrador CMS