Debat Leder
0   145

Køkkenudsigten

Kvalitet.

Selv om statsministeren sagde en del om den kvalitetsreform af den offentlige sektor, som netop er skudt i gang, talte han kun meget indirekte om det varme efterår, hvor forældre viste, at de er stikhamrende tossede over den manglende eller faldende kvalitet i børnehaver, skoler og plejehjem.

Manden, der aldrig fejler, fandt det dog nu »naturligt nok«, at vi er »ekstra opmærksomme« på kvaliteten. Men det fremgik ikke, at folkene i de nye køkkener er de samme som dem, han i oktober kaldte »de sædvanlige socialistiske ballademagere«. Statsministeren indrømmede heller ikke, at det, de krævede, netop var bedre kvalitet. Men han er vist klar over, at folk - med og uden nye køkkener - vil holde øje med kvaliteten i regeringens kvalitetsreform.

Artiklen fortsætter under banneret

-th

»Jeg synes ærlig talt ikke, at det er rimeligt, at man tager børn og travle forældre som gidsler i en rent politisk kamp, der hviler på falske påstande og løgnagtige kampagner ...« Anders Fogh Rasmussen den 2. oktober 2006»Hvis vi lige har fået et nyt køkken derhjemme, så er vi nok også ekstra opmærksomme på, om kvaliteten i børnehaven, på skolen, på plejehjemmet eller på sygehuset nu også er i top. Det er naturligt nok« Anders Fogh Rasmussen i nytårstalen den 1. januar 2007

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ