Anmeldelse Madkundskab
0   270

www.altomkost.dk

Fakta<p>Plakat, plancher </p><br /><p>Hjemmeside: www.altomkost.dk</p><br /><p>Forlag: Fødevarestyrelsen</p>

Frokosten er en vigtig del af sunde madvaner. Fødevarestyrelsen har udgivet tre frokostguider til børn i alderen tre-seks år, syv-ti år og 11-15 år om tips og fakta til frokost.

Artiklen fortsætter under banneret

Alt om kost har i samarbejde med kokken Martin Haugaard udarbejdet mange lækre og sunde opskrifter til den varme og kolde frokost og til madpakken. Opskrifterne kan hentes på www.altomkost.dk

Plakaten er flot på væggen i hjemkundskabslokalet med nærbillede af Spicy Tunnawrap, mindre billeder på plakaten er blandt andet Y-tallerkenen til den varme frokost og Gi' den kolde frokost en hånd.

De tre frokostguider er i stift, farveillustreret A4-format, meget overskuelige og pædagogisk opbyggede: kan sættes ind i elevmapper eller som dekoration på opslagstavlen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
693 andre er allerede tilmeldt