Anmeldelse Dansk
0   128

ABC Sprogbog 1 og 2 for første klasse

Fakta<p>Forfatter: Lena Bülow-Olsen, Susanne Kjær Harms og Vibeke Skaarup</p><br /><p>ISBN: 87-23-02209-4</p><br /><p>53,75 kroner, 95 sider</p><br /><p>Serie: Tid til dansk</p><br /><p>Forlag: Alinea</p>

"ABC Sprogbog 1 og 2" er en del af serien "Tid til dansk". Hver bog er udvidet med 12 sider illustrerede, letlæste tekster med lydrette ord og gentagelser.

Artiklen fortsætter under banneret

Elevernes forkendskab til bogstaver afprøves, og for hvert nyt bogstav skal eleven markere, hvilke bogstaver hun nu kender. Progressionen bliver dermed synlig for eleven.

Bøgerne er meget varierede i både form og opgavetyper og arbejdsmåder. Der illustreres med technicolor-foto, stregtegning, symboler, collager, papirklip og malerier. Eleven skal tegne, skrive, fortælle, læse, finde ord og bogstaver og lyde.

Der er både bundne og valgfrie opgaver. De valgfrie giver god mulighed for at differentiere undervisningen. Desuden er der både individuelt arbejde og klassearbejde - og masser af pararbejde, så eleverne får talt sammen om deres forståelse, strategier og løsninger.

Kendte genrer inddrages, og kendte figurer fra fiktionen optræder - blandt andet Pippi, Postmand Per og Tornerose. Der hører 18 små letlæste bøger med til systemet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.501 andre er allerede tilmeldt